Tapeter

Populära motiv

Billiga tapeter & fotoväggar

Confidentliving

Scandiwall Fototapeter

Frapp Tapeter

Billiga tapeter & REA

Billiga tapeter på nätet - självklart finns det! Svenskthem.se sammanställer och listar alla snygga & billiga tapeter från olika Svenska leverantörer och tillverkare. Söker du kanske en tapet med unik design till fri frakt? Vad du än söker är vi helt säkra på att du kan hitta det.

Billiga tapeter till köket

Billiga tapeter till kök eller vardagsrum? Självklart är du värd en unikt designad tapet som har personlighet. Prisnivåerna på designade tapeter behöver inte vara annorlunda än "vanliga" tapeter - kolla in våra favoriter och hitta din nya tapet till köket eller kanske något annat rum?

Är billiga fototapeter snygga?

Billiga fototapeter på nätet samlade på ett och samma ställe! De produkter som listas på Svenskthem.se är endast ett urval av vad leverantörerna erbjuder. En fototapet kan vara utformad och designad på egentligen hur många olika sätt som helst. Fotoväggar har blivit populärt igen på senare år, kanske mest tack vare de låga priserna som ofta finns att hitta. Samtidigt vill fler och fler ha en unik fotovägg som sticker ut från mängden.

Fototapeter för barn

Fototapeter som passar i barnkammaren eller till lite äldre barn finns att köpa på bland annat Scandiwall, som är en av Sveriges största återförsäljare av tapet och fototapet. Klassiska motiv är populära, där tecknade figurer sällan kan gå fel, men utbudet är mycket större än så! Fototapeter med motiv av skog, stränder eller varför inte en tapet med New Yorks "skyline"? Hitta din egen favorit hos någon av de butiker som finns listade.

Billiga tapeter