Om oss

Välkommen till Svenskthem.se – portalen för inspirerande heminredning och snygga inredningsdetaljer! Sajten startades 2015 med en enkel målsättning – att göra det enklare att hitta prisvärd och stilfull inredning till svenska hem. Genom att samla fina erbjudanden från olika butiker kan vi hitta produkter som vi annars kanske inte hade upptäckt.

Att söka efter passande heminredning kan vara en konstform i sig, och att leta fynd alla olika butiker kan minst sagt vara tidskrävande. Genom att använda Svenskthem.se kan du spara tid och energi samtidigt som du får tillgång till ett brett utbud av heminredning som överraskar!

När du klickar på en länk och gör ett köp från en av våra samarbetspartners får vi en mindre ersättning som gör att vi kan driva och underhålla webbplatsen. Självklart påverkar ersättningen inte priset på produkterna.

Genom att erbjuda ett omfattande sortiment av prisvärda produkter och inredningsdetaljer tillsammans med användbar information hoppas vi kunna inspirera våra besökare.

Billig Heminredning
Logo