Vinställ, flaskor och vinkylar – en detalj för livsnjutaren

Det finns mycket i ett hem som kan förhöja intrycket och hemtrevnaden när en besökare stiger in i ens bostad. Likt mycket annat så ligger ofta djävulen i detaljerna som man brukar säga, och faktum är att många som har det p

erfekta hemmet ofta glömmer de lilla detaljerna. För dig som älskar vin och bjuda gästerna på något glas kan en sådan detalj vara hur du förvarar och visar upp vinet. Saker såsom vinställ, vinflaskor och vinkylar spelar helt plötsligt en större roll.

Undvik skåpet och gör flaskorna till en del av inredningen

Kanske är du en vinentusiast som brygger eget genom en vinsats och har egna vinflaskor samt gillar att imponera genom härliga smak

er. Kanske du uppskattar redan färdiga viner genom import eller handel hos systembolaget, eller kanske du helt enkelt letar efter en ny hobby. Oavsett vart ditt intresse för vin ligger så är det en sak som är säker – det kan användas i heminredningen.

När du förvarar viner så bör du inte bara ställa in dom i ett mörkt skåp eller låta dom stå öppet i köket längs med något fönster. Nej, istället bör du kanske kolla närmare på ett snyggt vinställ. Genom att använda ett vinställ för dina flaskor så kommer du ur den dåliga vanan att bara placera dom i köksskåpet. Istället kan du ha dom liggandes öppet på visning inför dina gäster, och du kan enklare berätta kuriosa samt historier om de olika sorters vin du har under middagen.

En annan stor fördel med att använda ett vinställ bortsett från den praktiska biten är såklart den designmässiga delen. Nämligen att ett vinställ kan vara oerhört vackert och en praktfull detalj i ett sofistikerat hem. Så för dig som gillar viner och heminredning samtidigt är det nästan ett måste att ha ett snyggt vinställ.

Viner säger mycket om ägaren och hemmet

Vilka viner du har och väljer att visa kan avslöja mycket om vilken typ av hem det är samt hur du som ägare sköter om det. Vissa gillar whiskey karaffer och att kunna erbjuda ett gentlemannamässigt utbud av bourboun sorter samt annan alkohol. De klirrande isbitarna i ett snyggt whiskey glas efter en tre rätters middag sitter aldrig fel. Men detsamma gäller såklart även för vinskåp och vinställ, där du har en chans att uttrycka din personlighet och smak. Så om du inte redan har investerat i ett vinställ eller skåp för hemmet, varför inte ta en tur på internet och se vad som erbjuds? Sannolikheten är stor att du kan hitta ett vinställ som passar perfekt för just ditt hem. Lycka till med letandet!

Billig Heminredning
Logo